EUC Nordvest søger timelærer til spansk på Morsø Handelsgymnasium

Brænder du for sprog, vil du gerne dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide at arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén vi søger.

Morsø Handelsgymnasium har et stærkt og engageret team af dygtige undervisere, men vi mangler dog en timelærer til et 1g hold i spansk på Morsø Handelsgymnasium. Vi har i alt 600 elever fordelt på handelsgymnasier i Thisted, Nykøbing Mors og Fjerritslev.

Om dig
Vi søger en person, der brænder for sit fag, og som vil motiveres af at ”flytte” vores elever og gøre en forskel i klasselokalet.

Vores elever er motiverede med en stor lyst til at lære, så vi forventer, at du tilgår dine opgaver med ildhu og engagement - og som en selvfølge deltager aktivt i tværfagligt samarbejde og andre skolerelaterede aktiviteter. Du har en relevant kandidatgrad, og har du erhvervserfaring og undervisningskompetence er det en fordel, men ikke et krav.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match for os, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig vikarstilling.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er som timelærer med 4 lektioner om ugen i skoleåret 2021-22. Ansættelse er fra august 2021.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: mandag den 7. juni 2021 kl. 12

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2115. Send ansøgning her.


Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte vicedirektør Kenny Thomsen på tlf. 27245009 eller på mail kth@eucnordvest.dk

EUC Nordvest 1 03118