EUC Nordvest søger timelærere til undervisning
i jura og økonomi

med mulighed for fastansættelse

Brænder du for juraen og økonomi, vil du gerne dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén vi søger.

På Thisted Handelsgymnasium søger vi underviser(e) til at undervise vores elever i erhvervsjura niveau C og B og virksomhedsøkonomi niveau B. Som underviser hos os bliver du en del af et inspirerende fagligt miljø med gode kollegaer og et godt arbejdsklima.

Om dig

Vi søger en person, der brænder for sit fag, og som vil motiveres af at ”flytte” vores elever og gøre en forskel i klasselokalet.

Vores elever er motiverede med en stor lyst til at lære, så vi forventer, at du tilgår dine opgaver med ildhu og engagement - og som en selvfølge deltager aktivt i tværfagligt samarbejde og andre skolerelaterede aktiviteter. Du har en relevant kandidatgrad, f.eks. cand. merc jur. eller cand. jur , og har du erhvervserfaring og undervisningskompetence er det en fordel, men ikke et krav.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match for os, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig stilling.

Ansættelsesvilkår
Startdato: Efter aftale

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Finansministeriet.

Ansøgninger fra nyuddannede kandidater eller kandidatstuderende modtages gerne.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: snarest muligt – der afholdes løbende samtaler

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2308 Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Susanne Pretzmann på tlf. 26246064 eller på mail spr@eucnordvest.dk

EUC Nordvest 3 02286