EUC Nordvest søger uddannelseskoordinator

Til en nyoprettet stilling som uddannelseskoordinator på Business Nordvest og KursusCentret søges en uddannelseskoordinator.

Om stillingen
Business Nordvest og Kursuscentret.nu er begge afdelinger under EUC Nordvest, som udbyder og gennemfører merkantile erhvervsuddannelser indenfor kontor, detail og handel, samt efteruddannelse (VEU) indenfor en række erhvervsrettede uddannelsesområder, herunder transport, organisering, handel, akademiuddannelse og produktion. Aktiviteten er i alt ca. 200 årselever og der er tilknyttet 33 medarbejdere til afdelingerne.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Planlægning af brobygning for grundskoleelever og efterskoler
  • Daglig planlægning og tilrettelæggelse af uddannelsesaktiviteterne
  • Daglig kontakt med elever, kursister og undervisere
  • Diverse ad hoc-opgaver

Stillingen som uddannelseskoordinator er både udfordrende, spændende og alsidig. Opgaveløsningen vil i vid udstrækning ske i tæt samarbejde med afdelingens uddannelseschef, men vi forventer også, at du kan arbejde selvstændigt og proaktivt med dine arbejdsopgaver. Som uddannelseskoordinator vil du få en bred kontaktflade med eksterne virksomheder, grundskoleelever og undervisere, og du skal kunne indgå i positiv og konstruktiv dialog med alle interessenter.

Om dig
Du har - som minimum - en kort videregående uddannelse, en akademi-/diplomuddannelse eller en bachelor inden for et relevant fagområde. Vi foretrækker kandidater, som har dokumenteret erhvervserfaring fra lignende stilling fra enten uddannelsessektoren eller erhvervslivet.

Herudover forventer vi, at du:

  • Er tydelig i din kommunikation
  • Er naturligt digital, og behersker gængse digitale systemer
  • Kan føre dine opgaver helt til ende
  • Kan gennemskue og agere i en kompleks og regelbundet uddannelsesverden
  • Vil være synlig i dagligdagen på skolen
  • Er lokal forankret i Mors/Thy området

Tiltrædelse
Efter aftale

Arbejdstid
Stillingen er i udgangspunktet på 30 timer fordelt på 5 arbejdsdage. Arbejdstiden vil være placeret tidligt på dagen, da opstart af dagens undervisning kræver tilstedeværelse.

Løn og ansættelsesvilkår
Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 25. marts 2023.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job2309. Send ansøgning her.

Yderligere information

Har du lyst til at høre nærmere om jobbet, er du altid velkommen til at kontakte uddannelseschef Mona Søe på telefon 92 72 98 28 eller via mail til ms@eucnordvest.dk

VEU Konsulent