EUC Nordvest søger underviser til dansk på Teknisk Gymnasium

Er du uddannet cand.mag. i dansk? Brænder du for dit fagområde og har du lyst til at undervise og formidle din viden videre til unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén person, vi søger til at undervise vores elever i dansk på Teknisk Gymnasium i Thisted.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match for os, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig hverdag.

Som underviser hos os bliver du en del af et inspirerende fagligt og socialt miljø med gode kollegaer og et godt arbejdsklima. Vores elever er motiverede med en stor lyst til at lære, så vi forventer, at du tilgår dine opgaver med ildhu og engagement - og som en selvfølge deltager aktivt i tværfagligt samarbejde og andre skolerelaterede aktiviteter.

Vi gør brug af de muligheder som Thy og Mors byder på til udvikling af vores faglige forløb og sociale aktiviteter for eleverne, som f.eks. virksomhedssamarbejde eller surfing for eleverne ved Cold Hawaii i Klitmøller.

Kvalifikationer
Relevant akademisk uddannelse inden for området med undervisningskompetence i dansk på gymnasialt niveau - og gerne i kombination med undervisningskompetence i et andet gymnasialt fag som f.eks. engelsk og samfundsfag. Undervisningserfaring er en fordel, men ikke et krav.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsesdato: 28. september 2020.

Stillingen er et barselsvikariat.

Ansættelsesgrad afhænger af ansøgeres kompetencer. Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist:  6. september 2020.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2028. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Kent Kjær Urup Hansen på tlf. 24 96 90 48.

HTX Dansk Underviser