EUC Nordvest søger underviser med kompetencer inden for IT, digitalisering og økonomi

Er du god til NAV/C5, Office365, Adobe, software robotter (RPA), sociale medier eller i det hele taget digitalisering, ERP systemer e.l. – så send os en ansøgning, vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tilbyder
Som underviser i Kursuscentret får du en alsidig hverdag fyldt med spændende udfordringer. Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer og kommer til at arbejde i et undervisningsmiljø, hvor der fokuseres på udvikling, nye idéer og høj faglighed. Du er med din egen indstilling med til at forme og påvirke dit job, og mulighederne for såvel personlig som faglig udvikling er gode.

Der vil primært være tale om undervisning af voksne kursister, men kan også byde på undervisning inden for området for EUC Nordvests business elever (kontor, handel, detail)

Vi søger
Vi søger en innovativ, positiv, initiativrig, engageret og smilende kollega, der både kan bidrage med nye ideer og føre dem ud i livet. En energisk kollega, der brænder for sit område, motiveres af sparring med kolleger og erhvervsliv, udvikling og nye udfordringer.

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring med flere af de nævnte områder og i det hele taget har et digitalt og bæredygtigt mindset
  • Har en relevant erhvervsuddannelse, kort, mellemlang eller lang videregående uddannelse
  • Har lyst til at udarbejde og bruge nyt materiale, og trives med at undervise kursister på både højt og lavt niveau – du kan lide at ”være på”
  • Har evner og lyst til at undervise medarbejdere fra de lokale virksomheder og lejlighedsvist elever på erhvervsuddannelser og evt. hovedforløb
  • Ser nye muligheder og griber dem
  • Trives i rollen som samarbejdspartner med vores konsulenter om virksomhedernes behov

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid med tiltrædelse 1. august 2022 eller snarest muligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist:  20. juni 2022.
Samtaler forventes afviklet fredag formiddag den 24. juni 2022.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job2151. Send ansøgning her.

Yderligere information

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Mona Søe på telefon 9272 9828.

COLOURBOX5365395