EUC Nordvest søger underviser til matematik
på teknisk gymnasium

Er du uddannet cand.scient., cand.polyt. eller lignende, og brænder du for matematik og det naturvidenskabelige område? Har du lyst til at undervise og formidle din viden videre til unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén person, vi søger til at undervise vores tekniske eux-elever i matematik B på Teknisk Gymnasium i Thisted.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match for os, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig hverdag.

Som underviser hos os bliver du en del af et inspirerende fagligt og socialt miljø med gode kollegaer og et godt arbejdsklima. Vores elever er motiverede med en stor lyst til at lære, så vi forventer, at du tilgår dine opgaver med ildhu og engagement - og som en selvfølge deltager aktivt i tværfagligt samarbejde og andre skolerelaterede aktiviteter.

Kvalifikationer
Relevant akademisk uddannelse inden for det naturvidenskabelige område, som for eksempel cand.scient. eller cand.polyt., med undervisningskompetence i matematik på gymnasialt niveau. Undervisningserfaring er en fordel, men ikke et krav.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsesdato: 7. februar 2022.
Ansættelsen er et vikariat på 37 timer pr. uge frem til juni 2022.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under Skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 12. december 2022.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2131. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte direktør Hans Chr. Jeppesen på mail hj@eucnordvest.dk.

EUC Nordvest 2 07937