euc nordvest søger underviser til transportcentret

Vi søger en dygtig faglært chauffør til en stilling som underviser i Transportcentret på Bjørnevej i Thisted og Mosegårdsvej i Nykøbing.

Så hvis du er en passioneret faglært chauffør, der brænder for dit fag og har lyst til at formidle din viden, faglighed og glæde ved faget videre til vores kursister og elever – så er det måske dig, vi leder efter.

Vi tilbyder

Som underviser i Transportcentret får du en alsidig hverdag fyldt med spændende udfordringer. Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer og kommer til at arbejde i et spændende undervisningsmiljø, der præges høj faglighed. Du er med din egen indstilling med til at forme og påvirke dit job, og mulighederne for såvel personlig som faglig udvikling er gode.

Vi søger
En positiv, initiativrig og engageret kollega, der både kan bidrage med nye ideer og være med til at føre dem ud i livet. En kollega, der motiveres af nye udfordringer og positivt samarbejde med kollegerne i teamet.

Derudover er det meget vigtigt, at du kan lide at ”være på”, og at du vil kunne trives i rollen som underviser. Du skal også have lyst til at videreuddanne dig efter ansættelsen. Præcist hvad, der vil være aktuelt for dig, afhænger af din nuværende uddannelse og erfaring.

Vi forventer
Du har en erhvervsuddannelse som faglært chauffør og har mindst 5 års erhvervserfaring fra branchen.

Løn og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse pr. 1. februar 2024 eller snarest muligt efter aftale.
Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 4. februar 2024. Der afholdes løbende samtaler i ansøgningsperioden.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2403. Send ansøgning her.

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Mona Søe på telefon 6126 1225.

Transport01