EUC Nordvest søger vikar i dansk til thisted handelsgymnasium

Brænder du for faget dansk, vil du gerne dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide at arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi med lys og lygte søger. Kan du også undervise i psykologi, er det en fordel men ikke et krav.

Vi har et stærkt og engageret team af dygtige undervisere, men har brug for en vikar i dansk i ca. 8-10 uger ifm. en orlov.

Om dig
Du brænder for dit fag og motiveres af at ”flytte” vores elever og gøre en forskel i klasselokalet.

Vores elever er motiverede med en stor lyst til at lære, så vi forventer, at du tilgår dine opgaver med ildhu og engagement - og som en selvfølge deltager aktivt i tværfagligt samarbejde og andre skolerelaterede aktiviteter. Du har en relevant kandidatgrad, en anden aktuel uddannelse, er studerende eller måske noget helt andet.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match for os, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig hverdag hos os.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse er fra medio/ultimo oktober 2021 og ca. 8-10 uger frem. Ansættelsesgrad er afhængig af kvalifikationer.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 3. oktober 2021
Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2127. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte Vicedirektør Kenny Thomsen på tlf. 27245009 eller på mail kth@eucnordvest.dk

 

EUC Nordvest 2 07942