nordic food college - morsø landbrugsskole søger foderafløser

Morsø Landbrugsskole som er en del af Nordic Food College har et skolelandbrug, som består af et bredt udvalg af dyreracer til gavn og glæde for skolens elever i det daglige. Hensigten er at undervise skolens elever i den praktiske forståelse af hvordan man passer dyr, fodre, tilser, aflæser adfærd og ikke mindst hvordan man omgås små som store dyr. Tyregården, som er navnet på skolens landbrug, er placeret i kort gåafstand fra skolen og består af et jordtillæggende på omtrent 70 hektar, som alt sammen er drevet af skolens elever. Dyreholdet består af heste, køer, geder og høns.

Da eleverne ikke opholder sig på skolen i weekend, ferier, helligdage samt få hverdage, skal vi nu have fundet en foderafløser, som kunne se sig selv i det team der sikre at skolens dyr bliver fodret, tilset og passet efter alle kunstens regler.

Eftersom elevernes skema kan ændre sig og at andelen af ferie, weekender og helligdage variere fra måned til måned, er det derfor ikke muligt at fastsætte et konkret timeantal. Det kan dog forudses at pasningsbehovet vil være størst i efteråret/vinterperioden, da dyrene er på græs om sommeren.

Af denne årsag ønskes stillingen besat på timelønsbasis.

Din profil

Vi forventer du har en grundlæggende forståelse for pasning af dyr, samt er i stand til at arbejde selvstændigt. Du skal være i stand til at aflæse og forstå dyrenes adfærd samt trivsel, hvormed det er en fordel at have en struktureret arbejdsgang. Planlægning af arbejdstidspunkterne vil være planlagt i god tid, men fleksibilitet vil også være nødvendigt ift. vagterne. Du kunne have en baggrund som pensioneret landmand, eller bare have tid og lyst til at passe dyr.

Løn og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 31. januar 2024

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2401. Send ansøgning her.

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte forstander og uddannelseschef Jonas L. B. Korsgaard på tlf. 30106530.

 

EUC Nordvest 1 06977