Nordic Food College – Morsø Landbrugsskole søger landbrugselev

Som en del af det uddannelseskoncept, der ligger til grund for etableringen af Nordic Food College, har vi i de forgange år forøget Morsø Landbrugsskoles selvforsyningsgrad af fødevarer til et niveau, der kræver et større fokus end hidtil. Derfor søger vi en landbrugselev, som har lyst til at prøve kræfter med pasning af dyr, selvforsyning og nicheproduktion, og som ikke er bange for nye udfordringer.

Som landbrugselev på Morsø Landbrugsskole bliver du en del af Nordic Food College – en ny og unik helhedsskole, der favner både vores landbrugs- og fødevareuddannelser. På Nordic Food College skaber vi den direkte kobling fra jord til bord i både teori og praksis. Her sikrer vi, at vores landbrugselevers viden har rod i den gode smag og oplevelsen ved bordet, ligesom eleverne på maduddannelserne baserer deres arbejde i køkkenet på en forståelse af jorden, foderet og det allerførste plan, der er med til at præge smagen.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Pasning af grøntsager, vinmarker og æbleplantage
  • Pasning af husdyr, som primært består af kvæg, geder, høns og heste
  • Kørsel med forskellige maskiner og redskaber
  • Holde orden og struktur omkring, værkstedet, maskinhallen samt markerne
  • Forfaldent arbejde, reparationer og vedligehold omkring skolens landbrug og dyr

Du må forvente merarbejde i sæsoner, hvor markerne skal etableres eller høstes samt weekend og feriearbejde.

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du har:

  • Har lyst til at arbejde med planter og dyr
  • Sans for brug af teknik, værktøj og maskiner
  • En god ordensans
  • Kørekort til traktor

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor faglighed, empati og udvikling er i fokus. Du får kompetente kollegaer, som vil hjælpe dig med at falde godt til på arbejdspladsen og i dine arbejdsopgaver. Derudover vil vores faglærte landmand blive din primære oplæringsansvarlige.

Løn og ansættelsesvilkår:

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under skatteministeriet. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning:

Ansøgningsfrist: Søndag den 30. august 2020.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job2025. Send ansøgning her.

Yderligere information:

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte forstander Jonas Lundgren Bach Korsgaard på jk@eucnordvest.dk eller tlf. 30106530.

EUC Nordvest 1 07059