Nordic Food College –
Morsø Landbrugsskole
søger teknikfaglærer

Som faglærer på Morsø Landbrugsskole bliver du en del af Nordic Food College – en ny og unik helhedsskole, der favner vores landbrugs- og fødevareuddannelser. På Nordic Food College skaber vi den direkte kobling fra jord til bord i både teori og praksis. Her sikrer vi, at vores landbrugselevers viden har rod i den gode smag og oplevelsen ved bordet, ligesom eleverne på maduddannelserne baserer deres arbejde i køkkenet på en forståelse af jorden, foderet og det allerførste plan, der er med til at præge smagen. Det sikrer vi bl.a. gennem en række tværfaglige aktiviteter på især Grundforløb 1.

Du kommer til at undervise både grundforløbselever og hovedforløbselever, og derfor får du således også mulighed for at give dit bidrag til den fortsatte udvikling af det unikke uddannelseskoncept.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor faglighed, empati og udvikling er i fokus. Du får kompetente kollegaer, som vil hjælpe dig med at falde godt til på arbejdspladsen og i din rolle som underviser.

Lærerstaben arbejder i teams. Her vil du være en aktiv medspiller i forhold til at sikre, at dit team er velfungerende, målrettet og effektivt. Vi arbejder struktureret og grundigt og følger vores arbejdsopgaver helt til dørs.

Din profil

Du har en relevant uddannelse, som landbrugsmaskinmekaniker, jordbrugsteknolog med speciale inden for teknikfag eller lignede uddannelse. Du har nogle års erhvervserfaring, og du fortrolig med brugen af IT og betragter anvendelse af brug af digitale medier i undervisningen som noget naturligt.

Som person er du tillidsvækkende og har et optimistisk livssyn. Du kan lide at arbejde med unge mennesker og har stor rummelighed i forhold til forskellige elevtyper. Du sætter en ære i at få alle elever med samt i at udvikle den enkelte elev optimalt - både fagligt og personligt.

Vi forestiller os, at du:

  • Kan undervise på både hovedforløb og grundforløb, deriblandt også ekskursioner.
  • Kan din faglighed i praksis – da du skal kunne undervise vores elever i praksislære i maskinhallen samt værkstedet.
  • Kan håndtere mange bolde i luften på samme tid.
  • Kan indgå i vagtordningen på vores kostskole

Herudover forestiller vi os på sigt:

  • At du har mod på undervisning i enkelte grundfag, som f.eks. samfundsfag, naturfag eller lign.
  • At du kan varetage praksisundervisningen på gården i enkelte situationer.

Løn og ansættelsesvilkår

Vi ønsker stillingen besat primo august eller hurtigst muligt derefter.

Ansættelsen er på fuld tid med 37 timer pr. uge

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 10. juni 2021.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2114. Send ansøgning her.

Yderligere oplysninger

For yderligere information er du velkommen til at kontakte forstander og uddannelseschef Jonas L. B. Korsgaard på dir. nr. 30106530.

EUC Nordvest 1 06468