Nordic Food College søger en faglært ernæringsassistent eller bager

Nu har du muligheden for at blive en del af holdet på Nordic Food College – en unik helhedsskole, hvor faglighed, sundhed og kost er et vigtigt fundament for at skabe de helt rette rammer for en hverdag med skolegang og undervisning, kostskole og masser af fællesskab.

Nordic Food College huser EUC Nordvests jordbrugs- og fødevareafdelinger, og skolen består således af to afdelinger: Morsø Landbrugsskole og Culinary. Vi nyder godt af de synergieffekter, der ligger i at samle de to fagretninger under samme tag, idet det giver os en helt unik mulighed for at skabe den direkte kobling fra jord til bord, når vi arbejder og lærer på tværs af faggrænser. Samtidig er vi selvforsynende på en lang række råvarer, så den mad, der serveres i skolens kantine er langt hen ad vejen baseret på råvarer produceret af vores egne elever.

Vores ambition er at uddanne fremtidens pionerer inden for jordbrug og fødevarer, og det kræver, at vi har sat det helt rette team – både i undervisningslokalerne, på skolelandbruget og i køkkenet. Derfor er vi på udkig efter en dygtig faglært ernæringsassistent eller bager, der kan indgå i vores køkkenteam, som kommer til at bestå af en køkkenleder, en elev og dig som faglært medarbejder.

Køkkenet bespiser gennemsnitligt 140 personer om dagen. Vi fokuserer meget på bæredygtighed, selvforsyning og brugen af friske råvarer fra egen produktion. Du får mulighed for at sætte dit præg på den mad, der serveres, og du bliver en del af en fremtidig strategi om implementering af det økologiske spisemærke i køkkenet.

Vi søger en medarbejder, som:

 • Er faglært ernæringsassistent eller bager
 • Er fagligt kompetent og har en velfunderet teoretisk viden om kost og ernæring
 • Brænder for at lave smagfuld og varieret mad
 • Besidder en god portion humor
 • Ønsker at formidle og dele viden og dermed tage del i oplæringen af køkkenets elever
 • Er i stand til at arbejde selvstændigt såvel som i team
 • Er omstillingsparat og fleksibel
 • Vil kunne træde til efter behov om aften eller i weekender, f.eks. i forbindelse med arrangementer

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer
 • En inspirerende arbejdsplads, hvor fællesskab er i fokus både blandt personale og elever
 • En skole med fokus på trivsel og udvikling
 • Et køkken som forsynes af råvarer fra skolens eget landbrug

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsesdato: Snarest og efter aftale
Stillingen er på 30 timer om ugen.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist 24. oktober 2021
Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job2129. Send ansøgning her.

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte forstander Jonas L. B. Korsgaard på jk@eucnordvest.dk eller tlf. 30106530.

 

 

EUC Nordvest 1 03856