EUC Nordvest søger timelærer til fransk

til Thisted handelsgymnasium

Brænder du for faget Fransk, og har du lyst til at sætte din faglighed i spil som underviser for unge, lærelystne elever? Så er du måske netop dén franskunderviser, vi søger til Thisted Handelsgymnasium.

Thisted Handelsgymnasium søger en dygtig og engageret timelærer, som skal undervise et af vores elevhold i faget Fransk. Du vil blive en del af et dynamisk og fagligt miljø med dedikerede kollegaer, som brænder for at skabe en inspirerende og lærerig hverdag for vores elever.

Om os
Thisted Handelsgymnasium er en moderne uddannelsesinstitution med fokus på kvalitet og trivsel. Vi tilbyder en bred vifte af studieretninger og har et stærkt fællesskab blandt både elever og ansatte. Vi lægger vægt på at skabe et undervisningsmiljø, hvor eleverne kan udvikle sig både fagligt og personligt.

Du bliver en del af et etableret team på ca. 40 engagerede undervisere, som står klar til at byde dig velkommen i flokken. 

Om dig
Du brænder for dit fag og formår at gøre faget interessant for vores elever. Du tilgår faget fra både sproglige, kulturelle og merkantile vinkler, så den røde tråd og relevansen til de øvrige fagemner på HHX bliver tydelig for eleverne.

Du motiveres af at ”flytte” vores elever fagligt, og samtidig har du en stor lyst til at lægge kræfter i det relationsskabende arbejde, så du bidrager til at sikre såvel faglig som social trivsel.

Du har en relevant kandidatgrad. Herudover er det kun et plus, hvis du samtidig har et andet fag, der er relevant for den merkantile studentereksamen. Undervisningskompetence er en fordel, men ikke et krav.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig hverdag hos os.

Om os
EUC Nordvest tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser (EUD/EUX), tekniske og merkantile gymnasiale uddannelser (HTX/HHX), maritime uddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt øvrige efter- og videreuddannelser (VEU). De forskellige uddannelser har tilsammen ca. 1.400 årselever, mens kursuscentret servicerer ca. 7.500 kursister på årsbasis. EUC Nordvest har afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn og beskæftiger ca. 250 medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår
Som timelærer i Fransk, kan du forvente at skulle undervise i fire lektioner ugentligt.

Ansættelse: Pr. 1. august 2024.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: Søndag, d. 30. juni 2024

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2424. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Lene Kjelgaard Jensen tlf. 2426 5250 eller på mail lkj@eucnordvest.dk

1350