Vælg din uddannelse
Tekniske Erhvervsuddannelser
MENU

9. klasse - brobygning

Tømrer

3 dages forløb
Formål:

Formålet med forløbet er at give dig indblik i uddannelsen til tømrer. Du vil komme til at arbejde med mindre opgaver/projekter som vil give et indtryk at vores uddannelser.

Hvad forventer vi af dig:

At du har meldt dig til forløbet fordi du, lyst til at deltage aktivt og er nysgerrig på det program, vi har lavet for dig og det hold du er med på. Det betyder blandet andet at du møder til tiden og er parat til at samarbejde med andre. Husk at du er gæst hos os -ligesom du jo er vores gæst.

Indhold:

Vi starter dagen med en kort rundvisning i uddannelsens afdeling, hvor du blandt andet vil kunne se hvilke opgaver vores elever arbejder med i deres uddannelse. Der vil være et oplæg til den opgave/projekt I skal arbejde med, derefter vil vi gå i værkstedet. Vi vil slutte dagen af med at fortælle noget mere om uddannelserne og måske vil der komme en elev som er i gang med uddannelsen og fortælle om sine erfaringer.
Opgaven/projektet vi skal arbejde med kunne være, at lave et bord/bænkesæt, hvis I har mod på en lidt svære opgave kunne vi lave et ”Hochsitz” (jagtskydetårn)

Arbejdsform:

Dagen vil være en blanding af rundvisning, klasseundervisning og værkstedsarbejde

Mødetid:

kl.8:00 til kl. 13.20. Vi mødes i kantinen, hvor din underviser vil tage imod dig.

Kantine:

Du kan købe mad i vores kantine eller tage din madpakke med. Der kan ikke betales med kontanter.

Øvrige informationer:

Husk papir og blyant. Arbejdstøj/tøj der kan bruges i et værksted. Alle skal bruge sikkerhedssko i værkstedet. Medbring evt. dine egne ellers låner du af skolen.
Der er mødepligt, og bliver du syg eller på anden måde forhindret skal du give besked til EUC Nordvest på tlf. 99191919. Din skole får direkte besked hvis du ikke møder.

Sted:

EUC Nordvest. Bjørnevej 9, 7900 Thisted

Om os

De tekniske erhvervsuddannelser udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for en lang række fagområder.
Vi har fokus på at skabe praksisnær undervisning, så du bliver udfordret både med hænder og hoved.

Kontakt

Tekniske Erhvervsuddannelser
Kronborgvej 119 og Bjørnevej 9
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19