Det sociale liv

Vi har et godt socialt fællesskab på de tekniske erhvervsuddannelser.

Du skal lære en hel masse, mens du går i skole - men du skal også have det sjovt sammen med dine skolekammerater.

Introforløb

Gode kammerater er en vigtig del af det at gå i skole. Alle nye elever bliver derfor inviteret med på en introtur, så du kan lære dine nye klassekammerater og lærere at kende.

Dragebådssejlads

Én gang om året løber den store dragebådssejlads af stablen. Den dag skal du finde dit vindergen frem, for konkurrencen er hård - og dagen rigtig sjov. Dagen igennem dystes der i sejlads, og vinderne har æren helt indtil næste år.

Undervisningen ud af klasselokalet

I løbet af dit grundforløb og/eller dit hovedforløb vil du opleve, at man kan lære rigtig meget ude i verden. Ind i mellem tager vi nemlig på ekskursioner til messer, udstillinger, virksomhedsbesøg og andre steder, som har et fagligt spændende indhold.

Fælles arrangementer

I løbet af dit grundforløb vil der også være flere fællesarrangementer. Det kan f.eks. være foredrag, musik, film og andet.

Stederne og tidspunkterne varierer. Men det finder du ud af, når du starter på din erhvervsuddannelse.