Vælg din uddannelse
EUC Nordvest
MENU
Kantine

Kantine

Kantinerne på EUC Nordvest

I kantinerne på EUC Nordvest finder du et bredt udvalg af lækre retter, der kan tilfredsstille såvel den store appetit som den lille ”lækkersult”. Vores fokus ligger på den gode smag og anvendelsen af gode, friske råvarer, og så sætter vi en ære i at lave retter, der også rent visuelt er indbydende.

I vores kantiner er der altid en lun ret på menuen – typisk bestående af godt kvalitetskød med lækre rodfrugter, forskellige salater, toppings, dressinger og hjemmebagt brød, men du finder også altid frisksmurte sandwich, panini og småsnacks som pølsehorn og hjemmebagte boller mm. i sortimentet. Tre dage om ugen serverer vi endvidere Streetfood med eksempelvis burgere og pizza.

Størstedelen af vores mad er naturligvis lavet fra bunden. Vi elsker at nytænke maden og give velkendte retter et moderne touch, men vi glemmer ikke helt det traditionelle køkken, hvorfor vi også kan have gode, gamle klassikere som stegt flæsk og tarteletter på menuen.

Følg os på Facebook – så er du altid opdateret på ugens menu.

Vi ses i kantinen!

Smileyrapporter

Kantinen på Kronborgvej 119

Mad og service

Kantinen på Bjørnevej 9

Morsø Landbrugsskole

Fiskeriskolen

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her