Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
Kantine

Kantine

Kantinerne på EUC Nordvest serverer god og veltilberedt mad til elever, kursister og ansatte.

Kantinen er nøglehulsmærket og vores kostpolitik er:

  • Vi serverer udelukkende groft brød med flest mulige kostfibre.
  • Vi anvender kød med max 12 % fedt.
  • Mulighed for salat hver dag.
  • Frisk frugt hver dag.
  • Hjemmelavede dressinger med 6 % cheasy fraiche.
  • Årstidens råvarer er udgangspunktet.
  • Vi steger så vidt mulig kød i ovnen for at minimere fedtindholdet.
  • Vi bestræber os på at minimere sukker og fedtindhold i kager uden at det går ud over smagen og kvaliteten.

"Vores mål og strategi er at lave sund og spændende ernæringsrigtig mad. Vi tilstræber at lave mad så det passer til de mange forskellige grupper mennesker, som er på skolen".

Venlig hilsen

Jeanet Frühstück Nielsen
Køkkenleder, EUC Nordvest

Smileyrapporter

Kantinen på Kronborgvej 119

Mad og service

Kantinen på Bjørnevej 9

Morsø Landbrugsskole

Fiskeriskolen

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her