Nordic Food College

Nordic Food College (NFC) er en spændende og ret unik helhedsskole. Den huser to afdelinger: Morsø Landbrugsskole (landbrugsuddannelser) og Culinary (fødevareuddannelser). Vi har simpelthen samlet alle EUC Nordvests uddannelser, inden for jordbrug og fødevarer, under ét og samme tag. Og hvad betyder det så for dig, som elev?

Det betyder, at du bliver en del af top-inspirerende og innovativt uddannelsesmiljø, hvor du – i både teori og praksis - kan lære om hele værdikæden fra jord til bord. Vi er selvforsynende på en lang række råvarer, så eleverne på vores fødevareuddannelser har direkte adgang til kvalitetsråvarer af egen avl. Og selvforsyningsniveauet kommer også alle de øvrige elever til gode, for når vi mødes over frokosten i kantinen er en stor del af den mad, der serveres,  produceret af eleverne selv – fra jord til bord.

Vores ambition er klar: Vi vil være udklækningssted for nye generationers syn på gode råvarer og kvalitetsmad. Vi vil – med udgangspunkt i ’den gode smag’ - skabe en lige linje mellem oplevelsen ved bordet og forståelsen i stalden og på markerne. Det er en tilgang, som der er VIRKELIG stor efterspørgsel på i branchen. Så er du på udkig efter en spændende, visionær og højaktuel uddannelse, så bør du helt klart kigge nærmere på uddannelsesmulighederne på Nordic Food College.

 

Landmand02

Skal du være en af fremtidens pionerer?

rundvisning på skolen

Du har nu igen mulighed for at booke en personlig rundvisning på Nordic Food College. Se her hvordan du tilmelder dig:

Rundvisning på Nordic Food College

Kostskolen

Kunne du tænke dig at bo dør om dør med dine kammerater, mens du tager din uddannelse på Nordic Food College? Trænger du måske til at komme lidt hjemmefra og prøve at stå på egne ben? Eller synes du bare, at du har ALT for lang transporttid mellem skole og hjem? Så er et værelse på kostskolen formentlig den perfekte løsning for dig.

På kostskolen kommer du til at bo på et 2-mands værelse med eget bad og toilet, og herudover får du:

  • Fuld kost og logi
  • Internetadgang
  • Hjælp til lektierne, hvis du har behov for det
  • Socialt samvær og fællesskab

Læs mere 

Sommercamp

Onsdag d. 28/6, torsdag d. 29/6 og fredag d. 30/6.

Hvert år, i starten af sommerferien, arrangerer Nordic Food College en sjov, hyggelig og lærerig sommercamp for børn og unge i alderen 11-14 år. 

Sommercampen står i fællesskabets og hyggens tegn, når du sammen med en masse andre unge , over tre dage, får mulighed for, at:

  • Lære en masse om råvarernes vej fra jord til bord
  • Hilse på gårdens dyr
  • Høste grøntsager og krydderurter
  • Lave lækker mad i køkkenet og ved grillen
  • Hygge med sjove lege og aktiviteter
  • Knytte nye venskaber

Pris incl. kost og logi: 850,- pr. person

Hold øje med siden hér, hvor vi i løbet af maj vil uploade programmet for NFC’s Sommercamp 2023.

Tilmelding skal ske via tilmeldingsformuleren. Gå til formularen. 

Du kan også sende en mail til studiesekretær landbrugsskolen@eucnordvest.dk med emnet ’Sommercamp 2023’ – så sender vi dig en mail, når programmet ligger klar. Bemærk mailen med "Program Sommercamp 2023".

Emma Mølgaard Web

Jeg drømmer om at have mit eget køkken. Eller en madskole. Lave kogebøger. Det kunne også være fedt at få vendt op og ned på maden på plejehjemmene herhjemme i Danmark. Efter min tid med min bedstefar på plejehjem, så ved jeg, hvor meget det betyder at få god mad, og hvor stor en glæde, det kan skabe.

Emma Mølgaard Bech, gastronomelev

 

Andreas , Landmand

Jeg synes, det er fedt at kunne sige, at man er med til at lave det mad, vi køber fra kølediskene i butikkerne, og vide at det er kød af god kvalitet og fra grise, der er opdrættet under ordentlige forhold.

Andreas Søltoft Nielsen, landbrugselev

 

Kristoffer Kjær

Jeg kan som ernæringsassistent hjælpe mennesker med kostplaner i forskellige sammenhænge. Både hvis de vil tabe sig, eller hvis de vil holde vægten på en sundere måde.

Kristoffer Kjær, ernæringsassistentelev