Nordic Food College (NFC) er en spændende og ret unik helhedsskole. Den huser to afdelinger: Morsø Landbrugsskole (landbrugsuddannelser) og Culinary (fødevareuddannelser). Vi har simpelthen samlet alle EUC Nordvests uddannelser, inden for jordbrug og fødevarer, under ét og samme tag. Og hvad betyder det så for dig, som elev?

Det betyder, at du bliver en del af top-inspirerende og innovativt uddannelsesmiljø, hvor du – i både teori og praksis - kan lære om hele værdikæden fra jord til bord. Vi er selvforsynende på en lang række råvarer, så eleverne på vores fødevareuddannelser har direkte adgang til kvalitetsråvarer af egen avl. Og selvforsyningsniveauet kommer også alle de øvrige elever til gode, for når vi mødes over frokosten i kantinen er en stor del af den mad, der serveres,  produceret af eleverne selv – fra jord til bord.

Vores ambition er klar: Vi vil være udklækningssted for nye generationers syn på gode råvarer og kvalitetsmad. Vi vil – med udgangspunkt i ’den gode smag’ - skabe en lige linje mellem oplevelsen ved bordet og forståelsen i stalden og på markerne. Det er en tilgang, som der er VIRKELIG stor efterspørgsel på i branchen. Så er du på udkig efter en spændende, visionær og højaktuel uddannelse, så bør du helt klart kigge nærmere på uddannelsesmulighederne på Nordic Food College.

 

EUC Nordvest 1 07273
Emma Mølgaard Web

Jeg drømmer om at have mit eget køkken. Eller en madskole. Lave kogebøger. Det kunne også være fedt at få vendt op og ned på maden på plejehjemmene herhjemme i Danmark. Efter min tid med min bedstefar på plejehjem, så ved jeg, hvor meget det betyder at få god mad, og hvor stor en glæde, det kan skabe.

Emma Mølgaard Bech, gastronomelev

 

Andreas , Landmand

Jeg synes, det er fedt at kunne sige, at man er med til at lave det mad, vi køber fra kølediskene i butikkerne, og vide at det er kød af god kvalitet og fra grise, der er opdrættet under ordentlige forhold.

Andreas Søltoft Nielsen, landbrugselev

 

Kristoffer Kjær

Jeg kan som ernæringsassistent hjælpe mennesker med kostplaner i forskellige sammenhænge. Både hvis de vil tabe sig, eller hvis de vil holde vægten på en sundere måde.

Kristoffer Kjær, ernæringsassistentelev