GRUND[-]FORLØB 1

Grundforløb 1 (GF1) er et introducerende forløb af 20 ugers varighed. Her får du lov til at snuse til alle fagområder inden for fagretningen ’Fødevarer, Jordbrug og Oplevelser’. Så uanset om du drømmer om at blive landmand, ernæringsassistent, anlægsgartner, gourmetslagter, dyrepasser, bager og konditor, gartner, tjener eller gastronom, vil du blive introduceret til faget i løbet af GF1.

Vi arbejder tværfagligt med temaer som ’Mark og måltid’, ’Mejerigtig’ og ’Smag og oplevelser’, men du vil også få lov at fordybe dig ekstra meget inden for netop det fag, som du brænder allermest for. Én ting er sikkert: GF1 på Nordic Food College giver dig et unikt indblik i og oplevelser med hele værdikæden, fra de første afgrøder lægges i jorden, til den færdige ret serveres på tallerkenen. Du bliver, med andre ord, rigtig godt klædt på til at tage dit endelige valg af uddannelse.

Ernæringsassistent02

DET SOCIALE LIv

På Nordic Food College kører vi fælles forløb for GF1-eleverne fra skolens to afdelinger: Morsø Landbrugsskole og Culinary. Grundtanken bag Nordic Food College er, at man skal lære om hele processen fra jord til bord, og derfor kører vi også tværfaglige forløb på GF1. På Nordic Food College er du ikke blot omgivet af dine GF1-kammerater men også af alle de øvrige elever, der går på vores uddannelser inden for jordbrug og fødevarer. Mange af Nordic Food Colleges elever bor i øvrigt på kostskolen, hvilket giver rig mulighed for, at man kan hygge sig med vennerne også uden for skoletid.

Lokationer for GRUNDFORLØB 1

Fagretning TEKNIK, METAL, AUTO OG TRANSPORT
Bjørnevej 9, Thisted
Kronborgvej 119, Thisted
Udbyder også fagretningen Teknik, Metal, Auto og Transport på Ærøvej 9, Thyborøn

Fagretning BYGGERI, STRØM & IT
Bjørnevej 9, Thisted
Kronborgvej 119, Thisted

Fagretning FØDEVARER, JORDBRUG OG OPLEVELSER
Mosegårdsvej 10, Nyk. Mors

EUX TEKNISK - Se lokationer på den enkelte fagretning 

EUC Nordvest 1 03725