Morsø Landbrugsskole er beliggende i idylliske, naturskønne områder på Mors. Vi er en landbrugsskole, der ikke alene kan bryste sig af et højt fagligt niveau i den teoretiske undervisning - vi har i dén grad også grund til at være stolte, når det kommer til praksisundervisningen. Morsø Landbrugsskole råder nemlig over et større skolelandbrug, der udover kød- og planteproduktion også tæller en omfattende egenproduktion af forskellige grøntsager, æbleplantage, vinmark og væksthus. Faktisk er vores egenproduktion så stor, at vi er i stand til at levere friske råvarer både til fødevareuddannelserne i Culinary-afdelingen og til EUC Nordvests kantiner i Nykøbing, Thisted og Thyborøn. Du kan læse mere, om hvilke råvarer vi avler og dyrker, i afsnittet ’Skolelandbrug’.

Men det der i virkeligheden er allermest relevant for dig at vide er, at du som elev på Morsø Landbrugsskole får det bredeste fundament af teori og praksis, så du er mere end klar til din læretid.

SÅDAN BLIVER DU OPTAGET

Vores elever kommer i forskellige aldre og med forskellige baggrunde. Derfor er der også forskellige indgange til vores uddannelser.

Vil du vide mere om, hvilke adgangskrav der gælder for dig?

LÆS MERE HER

Vil du vide mere om morsø landbrugsskole

Her kan du finder oplysninger om skolelandbrug, studiemiljøet, 
kostskolen, ordensregler mv. 

LÆS MERE

 

EUC Nordvest 1 07545