Vælg din afdeling
Fiskeriskolen
MENU
Fiskehandler

Fiskehandler

Som fiskehandler er du kundens rådgiver og specialist.


Hver gang en kunde kommer ind hos en fiskehandler, forventer han, at fiskehandleren kan rådgive og svare på spørgsmål samt at han får friske råvarer. Som fiskehandler bliver det derfor din opgave at formidle din viden og sikre, at fisken er frisk, så kunden får den bedste betjening – og kommer igen.

Hverdagen for en fiskehandler

Fiskehandleren er ofte på auktion tidligt om morgenen for at købe frisk fisk til butikken. Hjemme i butikken skal fisken flås, renses, skæres ud og fileteres før den anrettes i køledisken. Hygiejnen skal være i orden og fisken skal se flot ud, når den er lagt på is/køl.

Ofte har butikken også andre varer og specialiteter som eksempelvis sushi og forskellige slags skaldyrssalater. Dem skal du som fiskehandler også vide noget om.

Download brochure

Download uddannelsesplan

Varighed

Individuel tilpasset


Sted

Fiskeriskolen, Thyborøn

 


Esben Windfeld Lund
Esben Windfeld Lund
Konsulent
Fiskeriskolen
Tlf: 96 91 92 30

Om os

Fiskeriskolen er Danmarks eneste fiskeriskole og vi udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for blå erhverv.

Kontakt

Fiskeriskolen
Ærøvej 9
7680 Thyborøn
Telefon 96 91 92 30