Business Nordvest - Businessuddannelse for fremtiden

Business Nordvest er mere end blot den fysiske enhed, der huser EUC Nordvests merkantile erhvervsuddannelser. Business Nordvest er et visionært koncept og fundamentet for, at vi med stor succes udklækker elever, der skaber værdi på arbejdsmarkedet – både nu og i fremtiden.

Fremtiden er grøn og digital, og det afspejler sig tydeligt i alle læringssammenhænge på alle vores uddannelser. Vi anskuer ikke bæredygtighed som et valgfrit ’extra’, men som en forudsætning for overhovedet at kunne drive meningsfuld og god business, og vi klæder vores elever på, så de bliver naturligt digitale og kan navigere hjemmevant og problemløst på digitale afsætningskanaler, samtidig med at de mestrer nye digitale metoder og tilgange.

Som elev på Business Nordvest, får du lov til at være medskabende i læringen. En læring, der er forankret i virksomhedsbaseret opgaveløsning suppleret med undervisning, der kvalificerer og kompetenceløfter. Vi ved nemlig, at den bedste læring ikke blot handler om virkeligheden, men også sker i virkeligheden. Som elev på Business Nordvest får du derfor mulighed for at arbejde tæt sammen med lokale virksomheder, når vi ”vender bøtten” og tager udgangspunkt i virksomhederne fremfor i skolen. Vi tilpasser ikke virkeligheden til skolen – vi tilpasser skolen til virkeligheden. Det er således i den virkelige verden og i virkelige virksomheder, du får mulighed for at søge inspiration og identificere interessante problemstillinger, som du synes, det vil være spændende at arbejde med. Så selvom en del af opgaveløsningen kommer til at foregå på skolen, er det med afsæt i aktuelle udfordringer i virkelige virksomheder.

Er du klar til ’Serious Business’ – så er Business Nordvest helt klart stedet for dig!

RUNDVISNING PÅ SKOLEN

Du har nu igen mulighed for at booke en personlig rundvisning på BUSINESS NORDVEST. 
Se her hvordan du tilmelder dig:

Rundvisning på Business Nordvest

Hør Louise fortælle om Business Nordvest

SÅDAN BLIVER DU OPTAGET

Vores elever kommer i forskellige aldre og med forskellige baggrunde. Derfor er der også forskellige indgange til vores uddannelser.

Vil du vide mere om, hvilke adgangskrav der gælder for dig?

LÆS MERE HER

Business05
Start din erhvervs-uddannelse d. 12. august

Vi starter nye hold d. 12. august -
både på Grundforløb 1 (20 uger) og Grundforløb 2 (20 uger)
Du kan læse om de forskellige uddannelser her på siden. Du
er også velkommen til at kontakte skolens vejledere for at høre mere.
Vejledning erhvervsuddannelserne

Start din erhvervs-uddannelse d. 12. august