GRUND[-]FORLØB 1

Grundforløb 1 (GF1) er et introducerende forløb af 20 ugers varighed. Her bliver du introduceret til de forskellige uddannelsesretninger inden for businessuddannelserne, så du bliver godt rustet til at foretage dit endelige uddannelsesvalg. Du kommer således til at høre en hel masse om, hvad man arbejder med på uddannelserne inden for både detail, handel og kontor, ligesom du vil blive introduceret til nogle af de nye fag, som du skal fordybe dig i på GF2. Vi gør meget ud af, at undervisningen relaterer til virkeligheden, og derfor kombinerer vi viden og praktiske input i samarbejde med virksomheder. Således vil du på GF1 fx opleve virksomhedsforlagt undervisning i virksomheder, virksomhedsbesøg og ture ud af huset.

Business08

DET SOCIALE LIv

Som GF1-elev på EUC Nordvest bliver du en del af et attraktivt studiemiljø, uanset om du tager dit grundforløb i Thisted, Nykøbing eller Fjerritslev.

I både Thisted og Nykøbing er GF1-afdelingen placeret midt i uddannelsescampus, hvor også eleverne fra alle de øvrige ungdomsuddannelser har sin daglige gang. I Fjerritslev har GF1-afdelingen til huse i vores nye lokaler i midtbyen, hvor også vores kursuscenter har en afdeling. Herudover er Fjerritslev-eleverne, gennem en række fælles aktiviteter og forløb, koblet sammen med GF1-afdelingen i Thisted, så de lærer de øvrige GF1-elever godt at kende og bliver en del af fællesskabet allerede under grundforløbet.

Uanset hvor du tager din uddannelse, vil du således blive en del af et fedt studiemiljø med masser af unge mennesker, der samles på kryds og tværs af uddannelser, årgange og klasser.

Lokationer for GRUNDFORLØB 1

Fagretning: Kontor, handel og forretningsservice
Lerpyttervej 52, Thisted
Limfjordsvej 95B, Nyk. Mors
Østergade 11-13, Fjerritslev