Gymnasier

Få en studentereksamen på det tekniske gymnasium med speciale i naturvidenskab og teknologi eller en studentereksamen på handelsgymnasiet med speciale i samfundsmæssige, økonomiske og sprogligt kulturelle områder.

Teknisk gymnasium, htx

Terkel Htx

Fysik er et af mine favoritfag fordi der både er forsøg og beregninger. Jeg er især fanget af emner som kernefysik og kvantefysik, som jeg finder mest spændende. Jeg har tænkt på at læse fysik eller matematik på universitet og arbejde som forsker eller underviser senere i livet

Terkel, 1.g Teknisk Gymnasium Thisted

Lærke Hhx Thisted

Undervisningen er interessant og nutidig, og teorien er i høj grad koblet op på, hvad der sker i den virkelige verden. Det er spændende og meget motiverende.

Jeg går på den økonomiske studieretning, og her oplever jeg en rigtig god sammenhæng mellem fagene. Det er ofte de samme emner, der går igen – bare anskuet fra forskellige perspektiver. Det giver en rigtig god forståelse af tingene. Studiemiljøet er også rigtig godt. Der er en god stemning, når man går på gangene, og alle snakker med alle.

Lærke, 3.g, Thisted Handelsgymnasium

Katrine Hhx Morsø

I 2.g.har vi erhvervscase, hvor vi virkelig får mulighed for at arbejde i dybden med vores casevirksomhed, og det gør det bare meget nemmere og langt mere spiseligt at arbejde med den teoretiske del, når vi kan lære om det gennem en rigtig virksomhed.

Studiemiljøet er også godt. Vi fungerer godt sammen - både i de enkelte klasser, men også på tværs af årgangene, og så gør det selvfølgelig også meget for det sociale, at vi har nogle gode fester og fredagscaféer.

Katrine, 3.g, Morsø Handelsgymnasium

Viktor Hhx Fjerritslev

Vi bor under samme tag som STX og HF, og det betyder, at vi er fælles om sociale arrangementer som fredagscaféer, musicals og fester. Når vi rejser på studieture til fx Prag og Hamborg, rejser vi også på tværs af årgange, og jeg synes, det er fedt, at vi er så blandede. Det er spændende, at vi har så mange fag, der relaterer sig til alt det, der sker i den rigtige verden. Jeg føler helt klart, at undervisningen giver mening, og at det er noget, jeg kommer til at kunne bruge fremadrettet.

Viktor, 2.g. Fjerritslev Handelsgymnasium

Mille 0965

Jeg kendte ingen, da jeg startede her, men de har været mega-gode til at tage imod mig. Alle snakker med alle, og der er ikke noget hierarki. Jeg mærker ikke, at jeg er 1.g’er. Jeg snakker lige så godt med flere af 2.g’erne, som jeg gør med mange af 1.g’erne. Og så er undervisningen her bare supergod. Jeg kan godt lide, at vi kommer meget ud og arbejde med tingene i praksis i stedet for bare at skulle sidde og læse i en bog.”

Mille, 2.g Teknisk Gymnasium Thisted

EUC Nordvest 1 02710