Ansøg om optagelse

NSC Udeareal Facade Kopier

For at tilmelde dig erhvervsfiskeruddannelsen, skal du udfylde en digital tilmeldingsblanket. Er du under 18 år, er det en forælder eller værge, som skal starte og udfylde blanketten for dig.

Log ind med MitID. Klik på 'Ny blanket', og under 'Elever, kursister og virksomheder' skal du vælge den blanket, som hedder 'Ansøgning om optagelse på erhvervsfiskeruddannelsen'. Ved tilmelding bliver du bedt om at udfylde dine kontooplysninger, da du som elev på erhvervsfiskeruddannelsen får elevløn. Du skal ligeledes vedlægge en kopi af et gyldigt sundhedsbevis for søfarende og fiskere.

Når du søger ind på erhvervsfiskeruddannelsen, bliver du kontaktet af en af vores konsulenter, som vil afholde en samtale med dig. Målet er at lære dig at kende og sammen finde ud af, om erhvervsfiskeruddannelsen er noget for dig

NB: Vær opmærksom på, at du, for at blive optaget på uddannelsen til erhvervsfisker, skal have gennemført og bestået et kursus i søsikkerhed. Du kan dog blive optaget uden søsikkerhedskursus, hvis du er uddannet skibsassistent, da denne uddannelse giver merit.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 96 91 92 30.

Digital tilmeldingsblanket