Softwareudvikling

Synes du, at spildesign er drønspændende, og overvejer du at søge ind på en videregående uddannelse inden for kommunikation, medier eller programmering? Så er studieretningen ’Softwareudvikling’ det helt rigtige sted at starte.

Her kommer du nemlig til at lære en hel masse om udvikling og design af spil og interaktive medieoplevelser, og du kommer til at arbejde med kommunikation og udvikling af fysiske og digitale produkter. Vi kommer omkring hele processen med grafisk design og programmering, og du kommer til at arbejde med forskellige kommunikationsformer og -værktøjer.

Brochure - Teknisk Gymnasium Thisted

Hør Thea fortælle om Teknisk Gymnasium Thisted

studiemiljø

Selvom vi bor under samme tag som en række andre ungdomsuddannelser, og i den sammenhæng er en del af et større studiemiljø, så har vi stadig vores helt egen afdeling, hvor vi kan være os selv. Her bliver du en del af et supergodt og velfungerende HTX-studiemiljø, hvor eleverne hygger sig på tværs af klasser og årgange, hvor alle kender hinanden, og hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden, hvis der er et projekt, der driller eller du har brug for hjælp til lektierne.

Se mere

HTX 05

Optagelse og ansøgning

Du kan søge optagelse via www.optagelse.dk.

Hvis du går i 9. eller 10. klasse, skal du have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan ungdomsvejlederen på din skole/efterskole hjælpe dig med at lave.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Teknisk Gymnasium Thisted, skal du tilmelde dig på optagelse.dk.

Fra d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Teknisk Gymnasium Thisted.