Studiemiljø

Som elev på Fjerritslev Handelsgymnasium bliver du en del af et fedt studiemiljø, hvor masser af unge mennesker har sin daglige gang, hvor der er højt til loftet, og hvor eleverne hygger sig på tværs af klasser, årgange og uddannelser.

Studiemiljøet byder på studieture, ekskursioner, spændende eksterne foredrag og forskellige sociale arrangementer. Vi har altid friske elever, der er klar til at tage en tørn i elevråd og festudvalg, og derfor tør vi også godt love dig, at du kan se frem til tre lærerige, mindeværdige, festlige og sjove år på handelsgymnasiet, hvor arrangementer som vores årlige Svinkløvdag, musical, gallafester, julevolley, skitur, forskellige sportsevents, den legendariske FG Battle, hyggelige fredagscaféer og fede Bachhus-fester vil give gode minder med i rygsækken.

På studieture har du udsigt til at få dig en ordentlig én på opleveren, når vi kombinerer faglig og personlig udvikling med gode, mindeværdige oplevelser. Her vinker vi farvel til klasselokalerne, pakker rygsækken og drager på oplevelse ude i virkeligheden samtidig med, at vi oplever hinanden på en ny måde i nye sammenhænge. Det er noget, der i dén grad er med til at skabe sammenhold og styrke kammeratskabet. Studieturene spænder over hele paletten fra dagsbesøg i spændende virksomheder til flere ugers ophold i udlandet.

1630X710 HHX Fjer03