Marketing

Synes du, at det er interessant, hvordan man som virksomhed kan øge salget af ens produkter og serviceydelser ved hjælp af god markedsføring? Og brænder du for at lære mere om hele samspillet mellem en virksomheds markedsføring, økonomi og ledelse? Så er studieretningen ’Marketing’  lige noget for dig. Her lærer du om virksomheden interne og eksterne forhold – både nationalt og internationalt. Du lærer om markedsanalyser og købsadfærd, og du får indblik i strategiske udviklingsmuligheder, der kan skabe grobund for øget vækst i virksomheden. Du får med andre ord et indgående kendskab til nogle af de værktøjer, der kan gøre en forskel for virksomhedens udvikling.

FJERRITSLEV HANDELSGYMNASIUM BROCHURE

Hør Michelle fortælle om Fjerritslev Handelsgymnasium

Optagelse og ansøgning

Du skal søge om optagelse via optagelse.dk. Husk at du skal have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan din UU-vejleder hjælpe dig med at lave.

KARRIEREMULIGHEDER

En HHX fra Fjerritslev Handelsgymnasium er din direkte adgang til en videregående uddannelse på f.eks. universitetet eller en handelshøjskole. 

HHX Fjer01
Viktor Hhx Fjerritslev

Vi bor under samme tag som STX og HF, og det betyder, at vi er fælles om sociale arrangementer som fredagscaféer, musicals og fester. Når vi rejser på studieture til fx Prag og Hamborg, rejser vi også på tværs af årgange, og jeg synes, det er fedt, at vi er så blandede. Det er spændende, at vi har så mange fag, der relaterer sig til alt det, der sker i den rigtige verden. Jeg føler helt klart, at undervisningen giver mening, og at det er noget, jeg kommer til at kunne bruge fremadrettet.

Viktor, 2.g. Fjerritslev Handelsgymnasium