Synes du, at økonomiske og matematiske modeller og samspillet mellem disse er vildt spændende? Og har du lyst til at lære at anvende, analysere og vurdere en virksomheds økonomiske og finansielle problemstilling. Så er den matematiske studieretning måske noget for dig.

På den matematiske studieretning opnår du forståelse for de mange problemstillinger, en virksomhed står overfor i forbindelse med dens etablering og den løbende drift, og vi giver dig et solidt grundlag for at arbejde målrettet med disse.

Undervisningen kombinerer vi med spændende virksomhedsbesøg, ekskursioner og studieture, hvor der vil være fokus på finansielle og økonomiske temaer, så du kan opleve, hvordan teorier og metoder udfolder sig i praksis.

FJERRITSLEV HANDELSGYMNASIUM BROCHURE

Hør Michelle fortælle om Fjerritslev Handelsgymnasium

Optagelse og ansøgning

Du skal søge om optagelse via optagelse.dk. Husk at du skal have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan din UU-vejleder hjælpe dig med at lave.

KARRIEREMULIGHEDER

En HHX fra Fjerritslev Handelsgymnasium er din direkte adgang til en videregående uddannelse på f.eks. universitetet eller en handelshøjskole. 

HHX Fjer01
Viktor Hhx Fjerritslev

Vi bor under samme tag som STX og HF, og det betyder, at vi er fælles om sociale arrangementer som fredagscaféer, musicals og fester. Når vi rejser på studieture til fx Prag og Hamborg, rejser vi også på tværs af årgange, og jeg synes, det er fedt, at vi er så blandede. Det er spændende, at vi har så mange fag, der relaterer sig til alt det, der sker i den rigtige verden. Jeg føler helt klart, at undervisningen giver mening, og at det er noget, jeg kommer til at kunne bruge fremadrettet.

Viktor, 2.g. Fjerritslev Handelsgymnasium