studievejledning

Nogle gange glider alting ikke så let, som man kunne ønske. Måske driller afleveringerne, måske er dit fravær blevet for højt, eller måske kunne du godt brug lidt ekstra hjælp til lektierne. Det kan også være, at du har brug for at snakke med nogen om ting uden for skolen, som tærer på din energi? Eller måske har du  brug for gode råd og vejledning til, hvad der skal ske, når studenterhuen er i hus?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man som elev har brug for at lægge vejen forbi vores studievejlederkontor. Her sidder vores studievejleder, Peter Neumann, klar til at hjælpe med såvel faglige som personlige udfordringer. Og han har naturligvis tavshedspligt.

Du finder Peter  i lokale 1.55 og 1.58c, eller du kan kontakte ham  via Lectio.
Du kan også kontakte Peter på mail: pn@fjerritslev-gym.dk / Telefon 91230867.

STUDIEVALG Danmark 

EUC Nordvest har også studievalgsvejledere fra det regionale vejledningscenter ’Studievalg Danmark – Center Nordjylland’ tilknyttet. På Fjerritslev Handelsgymnasium er det studievalgsvejleder Jannie Rosendal Brunø, du møder.

Jannie har en bred viden om de mange muligheder for videregående uddannelse og erhverv i hele Danmark, og hun vil i løbet af din studietid komme på besøg flere gange for at holde oplæg om uddannelsessystemet, valg af videregående uddannelse og erhverv, ansøgning og optagelse på videregående uddannelser osv.  

Du har også mulighed for at booke en individuel samtale med Jannie, hvor du har mulighed for at få vendt dine spørgsmål, overvejelser og ønsker i forbindelse med valg af videregående uddannelse.

Du kan booke en tid hos Jannie hér:

Book.studievalg.dk

HHX Fjer01