Sundhedsvidenskab

Drømmer du om en karriere inden for sundhedsvæsenet – måske som læge, dyrlæge, psykolog, fysioterapeut eller sygeplejerske? Så er studieretningen ’Sundhedsvidenskab’ et oplagt valg.

På den sundhedsvidenskabelige studieretning arbejder vi med spørgsmål som: Kan vi forbedre naturen? Og skal vi? Her bliver du jævnligt udfordret på at vurdere de etiske dilemmaer, som de bioteknologiske muligheder skaber.

Sundhedsvidenskab befinder sig i krydsfeltet mellem biologi, kemi, matematik og sundhed – fag, som alle er superrelevante i den sundhedsvidenskabelige verden. Gennem eksperimentelt arbejde, teoriforståelse og etisk stillingtagen, får du indblik den igangværende bioteknologiske revolution inden for eksempelvis gensplejsning, sygdomsbekæmpelse og fødevareudvikling.

Brochure - Teknisk Gymnasium Thisted

Hør Thea fortælle om Teknisk Gymnasium Thisted

studiemiljø

Selvom vi bor under samme tag som en række andre ungdomsuddannelser, og i den sammenhæng er en del af et større studiemiljø, så har vi stadig vores helt egen afdeling, hvor vi kan være os selv. Her bliver du en del af et supergodt og velfungerende HTX-studiemiljø, hvor eleverne hygger sig på tværs af klasser og årgange, hvor alle kender hinanden, og hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden, hvis der er et projekt, der driller eller du har brug for hjælp til lektierne.

Se mere

EUC Nordvest 2 01471

Optagelse og ansøgning

Husk at du skal have en uddannelsesplan, at du skal søge optagelse på optagelse.dk og at fristen er 1. marts. Senest d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Teknisk Gymnasium Thisted. Hvis du går i 9. eller 10. klasse, kan din UU-vejleder på din skole hjælpe dig at lave din uddannelsesplan. UU-vejlederen kan også hjælpe dig med at udfylde ansøgningen.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Teknisk Gymnasium Thisted, skal du tilmelde dig på optagelse.dk. Vi skal have din ansøgning senest d. 1. marts. Når du er blevet optaget på Teknisk Gymnasium Thisted, er du klar til skolestart i august.