Bæredygtig teknologi

Synes du, at bæredygtighed og miljø er vigtige temaer? Og er du interesseret i at lære mere om, hvordan man rent teknisk kan udvikle løsninger, der modvirker forurening af jord, vand og luft? Så er ’Bæredygtig Teknologi’ studieretningen for dig.

Med fagene teknologi A og samfundsfag B som base, kommer du til at arbejde med udvikling af konkrete koncepter og prototyper, du lærer at vurdere den samfunds- og miljømæssige betydning af teknologierne, og du bliver klogere på, hvordan det spiller ind på det politiske virke og nutidige samfundstendenser.

Brochure - Teknisk Gymnasium Thisted

Hør Thea fortælle om Teknisk Gymnasium Thisted

studiemiljø

Selvom vi bor under samme tag som en række andre ungdomsuddannelser, og i den sammenhæng er en del af et større studiemiljø, så har vi stadig vores helt egen afdeling, hvor vi kan være os selv. Her bliver du en del af et supergodt og velfungerende HTX-studiemiljø, hvor eleverne hygger sig på tværs af klasser og årgange, hvor alle kender hinanden, og hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden, hvis der er et projekt, der driller eller du har brug for hjælp til lektierne.

Se mere

530X300 Htx

Optagelse og ansøgning

Du kan søge optagelse via www.optagelse.dk.

Hvis du går i 9. eller 10. klasse, skal du have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan ungdomsvejlederen på din skole/efterskole hjælpe dig med at lave.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Teknisk Gymnasium Thisted, skal du tilmelde dig på optagelse.dk.

Fra d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Teknisk Gymnasium Thisted.