Computervidenskab

Er du fascineret af computersystemer, og vil du gerne kombinere din interesse for matematik og programmering? Så er det på linjen ’Computervidenskab’, du hører til.

Her kommer du nemlig til at arbejde med programmering af spil, robotter og andre spændende sager, og du får kendskab til, hvordan matematikken spiller sammen med programmering. Du kommer til at lære en masse om spildesign og robotkonstruktioner, og du bliver klogere på matematikkens betydning og anvendelsesområder i relation til programmering, teknik og teknologier.

Med matematik på A-niveau og programmering på B-niveau får du et virkelig godt fundament til at søge ind på en videregående uddannelse inden for fx datalogi, robotics eller lignende IT-uddannelser.

Vi eksperimenterer – vi lærer – og vi keder os aldrig!

Brochure - Teknisk Gymnasium Thisted

Hør Thea fortælle om Teknisk Gymnasium Thisted

studiemiljø

Selvom vi bor under samme tag som en række andre ungdomsuddannelser, og i den sammenhæng er en del af et større studiemiljø, så har vi stadig vores helt egen afdeling, hvor vi kan være os selv. Her bliver du en del af et supergodt og velfungerende HTX-studiemiljø, hvor eleverne hygger sig på tværs af klasser og årgange, hvor alle kender hinanden, og hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden, hvis der er et projekt, der driller eller du har brug for hjælp til lektierne.

Se mere

HTX 05

Optagelse og ansøgning

Du kan søge optagelse via www.optagelse.dk.

Hvis du går i 9. eller 10. klasse, skal du have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan ungdomsvejlederen på din skole/efterskole hjælpe dig med at lave.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Teknisk Gymnasium Thisted, skal du tilmelde dig på optagelse.dk.

Fra d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Teknisk Gymnasium Thisted.