Ingeniørvidenskab

Er den helt store drøm at blive ingeniør? Og synes du, at det lyder spændende med en studieretning, hvor du kan få lov at boltre dig med planlægning og styring af produktion og udvikling af processer og produkter? Så skal du helt klar overveje studieretningen ’Ingeniørvidenskab’.

Det er en spændende studieretning, hvor du får indgående kendskab til udvikling af teknologier, og til matematikkens rolle og anvendelsesområder i den sammenhæng. Her får du, kort og godt, et supergodt fundament, som du i dén grad vil kunne få glæde af på ingeniøruddannelsen.

Brochure - Teknisk Gymnasium Thisted

Hør Thea fortælle om Teknisk Gymnasium Thisted

studiemiljø

Selvom vi bor under samme tag som en række andre ungdomsuddannelser, og i den sammenhæng er en del af et større studiemiljø, så har vi stadig vores helt egen afdeling, hvor vi kan være os selv. Her bliver du en del af et supergodt og velfungerende HTX-studiemiljø, hvor eleverne hygger sig på tværs af klasser og årgange, hvor alle kender hinanden, og hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden, hvis der er et projekt, der driller eller du har brug for hjælp til lektierne.

Se mere

1630X710 HTX12

Optagelse og ansøgning

Du kan søge optagelse via www.optagelse.dk.

Hvis du går i 9. eller 10. klasse, skal du have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan ungdomsvejlederen på din skole/efterskole hjælpe dig med at lave.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Teknisk Gymnasium Thisted, skal du tilmelde dig på optagelse.dk.

Fra d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Teknisk Gymnasium Thisted.