Innovation

Er der en lille ”Ole Opfinder” gemt i dig? Går du med iværksætterdrømme? Eller synes du simpelthen bare, at forretningsudvikling og innovationsledelse lyder spændende? SÅ er Innovationslinjen lige noget for dig.

På Innovation kommer du til at arbejde med forretningsudvikling. Du kommer til at prøve kræfter med hele processen fra den kreative fase, hvor de gode idéer fødes, til udarbejdelse af prototyper, forretningsmodeller og forretningsplaner samt – ikke mindst - markedsføring og lancering af det færdige produkt. Du får også til at arbejde med brugerinddragelse og brugerdrevet innovation.

Vi giver dig mulighed for at få testet dine idéer i den virkelige verden, når du får lov at deltage med dine produkter og koncepter i innovationskonkurrencer som Danish Entrepreneurship Awards og Nordjyske Nyskabere.  

Gruppearbejde er et væsentlig element på innovationslinjen, så du kommer helt sikkert også til at udvikle stærke kompetencer inden for samarbejde, projektarbejde og projektstyring.

Brochure - Teknisk Gymnasium Thisted

Hør Thea fortælle om Teknisk Gymnasium Thisted

studiemiljø

Selvom vi bor under samme tag som en række andre ungdomsuddannelser, og i den sammenhæng er en del af et større studiemiljø, så har vi stadig vores helt egen afdeling, hvor vi kan være os selv. Her bliver du en del af et supergodt og velfungerende HTX-studiemiljø, hvor eleverne hygger sig på tværs af klasser og årgange, hvor alle kender hinanden, og hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden, hvis der er et projekt, der driller eller du har brug for hjælp til lektierne.

Se mere

HTX 06

Optagelse og ansøgning

Du kan søge optagelse via www.optagelse.dk.

Hvis du går i 9. eller 10. klasse, skal du have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan ungdomsvejlederen på din skole/efterskole hjælpe dig med at lave.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Teknisk Gymnasium Thisted, skal du tilmelde dig på optagelse.dk.

Fra d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Teknisk Gymnasium Thisted.