Mediedesign

Drømmer du om en fremtidig karriere inden for design eller medier? Er kommunikation og branding dine store interesseområder? Og har du måske en journalist gemt i maven? Så bør du helt klart læse videre.

På studieretningen ’Mediedesign’ venter dig en spændende og kreativ tid, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med både webdesign og praktisk udvikling af hjemmesider. Du kommer til at lære en masse om kommunikation og design i både teori og praksis, når du skal udvikle forskellige designkoncepter og medieindhold, og når du skal udvikle og designe digitale og fysiske produkter som hjemmesider, videoindslag, brochurer og boliginventar.

Brochure - Teknisk Gymnasium Thisted

Hør Thea fortælle om Teknisk Gymnasium Thisted

studiemiljø

Selvom vi bor under samme tag som en række andre ungdomsuddannelser, og i den sammenhæng er en del af et større studiemiljø, så har vi stadig vores helt egen afdeling, hvor vi kan være os selv. Her bliver du en del af et supergodt og velfungerende HTX-studiemiljø, hvor eleverne hygger sig på tværs af klasser og årgange, hvor alle kender hinanden, og hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden, hvis der er et projekt, der driller eller du har brug for hjælp til lektierne.

Se mere

HTX Bygning02

Optagelse og ansøgning

Du kan søge optagelse via www.optagelse.dk.

Hvis du går i 9. eller 10. klasse, skal du have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan ungdomsvejlederen på din skole/efterskole hjælpe dig med at lave.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Teknisk Gymnasium Thisted, skal du tilmelde dig på optagelse.dk.

Fra d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Teknisk Gymnasium Thisted.