Miljøvidenskab

Kunne du tænke dig vide mere om, hvordan miljøet påvirker vores krop, hvilke rolle forurening af jord, vand og luft spiller i den sammenhæng, og hvordan vi samfundsmæssigt griber det an? Så skal du måske overveje Miljøvidenskab.
På Miljøvidenskab kommer du til at have bioteknologi A og samfundsfag B, og du vil komme til at beskæftige dig med analyser af, hvordan forurening påvirker vores sundhed og levevis. Herudover vil du lære om miljø og bæredygtighed – både nu og fremadrettet – og hvordan det spiller sammen med FN’s 17 Verdensmål.

Brochure - Teknisk Gymnasium Thisted

Hør Thea fortælle om Teknisk Gymnasium Thisted

studiemiljø

Selvom vi bor under samme tag som en række andre ungdomsuddannelser, og i den sammenhæng er en del af et større studiemiljø, så har vi stadig vores helt egen afdeling, hvor vi kan være os selv. Her bliver du en del af et supergodt og velfungerende HTX-studiemiljø, hvor eleverne hygger sig på tværs af klasser og årgange, hvor alle kender hinanden, og hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden, hvis der er et projekt, der driller eller du har brug for hjælp til lektierne.

Se mere

1630X710 HTX11

Optagelse og ansøgning

Du kan søge optagelse via www.optagelse.dk.

Hvis du går i 9. eller 10. klasse, skal du have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan ungdomsvejlederen på din skole/efterskole hjælpe dig med at lave.

Hvis du er gået ud af skolen og ønsker at søge om optagelse på Teknisk Gymnasium Thisted, skal du tilmelde dig på optagelse.dk.

Fra d. 1. juni får du svar på, om du er optaget på Teknisk Gymnasium Thisted.