Studievejledning

Nogle gange glider alting ikke så let, som man kunne ønske. Måske driller afleveringerne, måske er dit fravær blevet for højt, eller måske kunne du godt brug lidt ekstra hjælp til lektierne. Det kan også være, at du har brug for at snakke med nogen om ting uden for skolen, som tærer på din energi? Eller måske har du  brug for gode råd og vejledning til, hvad der skal ske, når studenterhuen er i hus?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man som elev har brug for at lægge vejen forbi vores studiecoach, Thure Busk Harrington, som sidder klar til at hjælpe med såvel faglige som personlige udfordringer. Og han har naturligvis tavshedspligt.

Studievejledning Teknisk Gymnasium Thisted

KONTAKT

Du finder Thure på studiecoachkontoret, og ellers kan han også kontaktes via ’itslearning’ og på telefonen.

Vejleder

Studievalg danmark

EUC Nordvest har også studievalgsvejledere fra det regionale vejledningscenter ’Studievalg Danmark - Center Nordjylland’ tilknyttet. På Teknisk Gymnasium Thisted er det studievalgsvejleder Line Madsen Skortengaard, du møder.

Line har en bred viden om de mange muligheder for videregående uddannelse og erhverv i hele Danmark, og hun vil i løbet af din studietid komme på besøg flere gange for at holde oplæg om uddannelsessystemet, valg af videregående uddannelse og erhverv, ansøgning og optagelse på videregående uddannelser osv.  

Du har også mulighed for at booke en individuel samtale med Line, hvor du har mulighed for at få vendt dine spørgsmål, overvejelser og ønsker i forbindelse med valg af videregående uddannelse.

Du kan booke en tid hos Silas hér:  STUDIEVALG.DK/BOOK
(Du skal vælge boksen "Vejledere i Nordjylland")

EUC Nordvest 3 05666