Idrætslinjen - et aktivt valg

Kan du tæmme en fodbold, så selv Christian Eriksen må sende et anerkendende nik i din retning? Drømmer du om at blive næste generations Mikkel Hansen eller Sandra Toft? Kan du bevæge dig som en fisk i vandet, eller er du måske totalt cool til fitness og styrkeløft? Er du – kort sagt – ambitiøs omkring din sport? Og synes du herudover, at økonomi og matematik er ret fede fag? Så hører du måske hjemme på Idrætslinjen.

På Thisted Handelsgymnasium kan du kombinere den økonomiske studieretning med Idrætslinjen. Det betyder, at du får mulighed for at slå to fluer med ét smæk: Du kan finpudse formen og udleve dine sportslige ambitioner, sideløbende med at du får din merkantile studentereksamen i hus.

Som elev på Idrætslinjen har du alle de samme fag, som eleverne på den økonomiske studieretning, og herudover får du to gange ugentligt mulighed for at dyrke din sport i dagens to første lektioner. Vi har et godt samarbejde med en række af de lokale idrætsforeninger, så uanset om du er til holdsport eller individuelt idræt, har vi et tilbud, der matcher.

Som elev på idrætslinjen har du mulighed for at bo på Sportscollege i Thisted.

Kontakt idrætskoordinator Lars Frederiksen på telefon 99 19 19 19 eller via mail lfr@eucnordvest.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.

THISTED HANDELSGYMNASIUM BROCHURE

Hør Viktor fortælle om Thisted handelsgymnasium

sportscollege 

Sportscollege EUC Nordvest i Thisted giver dig en enestående chance for at kombinere en ungdomsuddannelse med den sportsgren, du brænder for og ønsker at blive bedre til – måske endda skabe en karriere inden for.

Læs mere her

KARRIEREMULIGHEDER

En HHX fra Thisted Handelsgymnasium er din direkte adgang til en videregående uddannelse på f.eks. universitetet eller en handelshøjskole. 

Optagelse og ansøgning

Du skal søge om optagelse via optagelse.dk. Husk at du skal have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan din UU-vejleder hjælpe dig med at lave.

HHX Thisted Banner (1)