Matematisk

Synes du, at økonomiske og matematiske modeller og samspillet mellem disse er vildt spændende? Og har du lyst til at lære at anvende, analysere og vurdere en virksomheds økonomiske og finansielle problemstilling. Så er den matematiske studieretning måske noget for dig.

På den matematiske studieretning opnår du forståelse for de mange problemstillinger, en virksomhed står overfor i forbindelse med dens etablering og den løbende drift, og vi giver dig et solidt grundlag for at arbejde målrettet med disse.

Undervisningen kombinerer vi med spændende virksomhedsbesøg, ekskursioner og studieture, hvor der vil være fokus på finansielle og økonomiske temaer, så du kan opleve, hvordan teorier og metoder udfolder sig i praksis.

THISTED HANDELSGYMNASIUM BROCHURE

Hør Viktor fortælle om Thisted handelsgymnasium

Optagelse og ansøgning

Du skal søge om optagelse via optagelse.dk. Husk at du skal have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan din UU-vejleder hjælpe dig med at lave.

KARRIEREMULIGHEDER

En HHX fra Thisted Handelsgymnasium er din direkte adgang til en videregående uddannelse på f.eks. universitetet eller en handelshøjskole. 

HHX Thisted Banner (1)