ERASMUS+

Går du i 2.g. på handelsgymnasiet, og kunne du tænke dig en ordentlig én på opleveren? Så har du mulighed for at lægge billet ind på en oplevelse af de helt store.

Via Erasmus+ har du nemlig chancen for at komme afsted på et 3-ugers praktik- og sprogskoleophold i Spanien. Her får du en unik mulighed for at komme helt tæt på den spanske kultur, når du skal passe et job i én af de lokale virksomheder, skal deltage i sprogundervisning og sammen med de øvrige elever skal bo og have din daglige gang i historiske og smukke Cordoba. Det bliver en kæmpe oplevelse, som helt sikkert vil give både dine faglige og personlige kompetencer et boost.

Rejsen er delvist finansieret af Erasmus+, men der vil også være en egenbetaling, ligesom du selv skal sørge for lommepenge til hygge og oplevelser.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig, kan du lægge billet ind på en plads ved at sende en personlig og velbegrundet ansøgning til vicedirektør Kenny Thomsen. Vi vurderer alle ansøgninger individuelt, og mener vi, at du har motivationen, disciplinen og det nødvendige faglige niveau til et Erasmus+ophold, vil vi invitere dig ind til en uddybende samtale.

 

 

EU Flag Erasmus+ Vect POS