Idrætslinjen – det aktive valg

Kan du tæmme en fodbold, så selv Christian Eriksen må sende et anerkendende nik i din retning? Drømmer du om at blive næste generations Mikkel Hansen eller Sandra Toft? Kan du bevæge dig som en fisk i vandet, eller er du måske totalt cool til fitness og styrkeløft? Er du – kort sagt – ambitiøs omkring din sport? Og synes du herudover, at økonomi og matematik er ret fede fag? Så hører du måske hjemme på Idrætslinjen.

På Thisted Handelsgymnasium kan du kombinere den økonomiske studieretning med Idrætslinjen. Det betyder, at du får mulighed for at slå to fluer med ét smæk: Du kan finpudse formen og udleve dine sportslige ambitioner, sideløbende med at du får din merkantile studentereksamen i hus.

Som elev på Idrætslinjen har du alle de samme fag, som eleverne på den økonomiske studieretning, og herudover får du to gange ugentligt mulighed for at dyrke din sport i dagens to første lektioner. Vi har et godt samarbejde med en række af de lokale idrætsforeninger, så uanset om du er til holdsport eller individuelt idræt, har vi et tilbud, der matcher.

Kontakt Idrætskoordinator Lars Frederiksen fra Stifinderen, på telefon 3010 6587 eller via mail lfr@eucnordvest.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.

IMG 0057

Sportscollege

Vores Sportscollege er for dig, der har viljen og lysten til at dyrke din sport og tage en ungdomsuddannelse, mens du bor sammen med andre, der har samme interesser og ambitioner.

Læs mere om Sportscollege EUC Nordvest