Studiemiljø

Som elev på Thisted Handelsgymnasium bliver du en del af et fedt studiemiljø, hvor der er liv og glade dage og masser af unge mennesker, der hygger sig på tværs af klasser, årgange og uddannelser. Selvom vi bor under samme tag som både Teknisk Gymnasium Thisted og en række erhvervsuddannelser, er vi dog stadig helt vores egen. Så når du træder ind ad døren til handelsgymnasiet, er det vores verden, du træder ind i. En tryg oase, hvor de fleste kender hinanden, hvor elever og undervisere er i øjenhøjde, og hvor fællesskabet er i højsædet.

Studiemiljøet på HHX byder også på studieture, ekskursioner, spændende eksterne foredrag og forskellige sociale arrangementer. Vi er så heldige, at der altid er energiske elever klar til at tage en tørn i elevråd og festudvalg, og derfor tør vi også godt love, at du kan se frem til tre år med mindeværdige oplevelser som fx vores legendariske dragebådssejladser, storstilede gallafester, hyggelige fredagscaféer og fede fester.

På studieture er der i dén grad udsigt til at få én på opleveren, når vi kombinerer faglig og personlig udvikling med gode, mindeværdige oplevelser. Vi kommer ud af klasselokalerne og oplever, hvad der sker ude i virkeligheden, og vi oplever hinanden på en ny måde i nye sammenhænge. Noget, der i dén grad er med til at skabe sammenhold og styrke kammeratskabet. Studieturene spænder over hele paletten fra dagsbesøg i spændende virksomheder til flere ugers ophold i udlandet.

1630X710 HHX Thisted01