bliv elev

Har du fundet drømmeuddannelsen, og står du og tripper for at komme i gang? Så skal du lige en tur omkring www.optagelse.dk. Det er nemlig hér og ikke hos skolen, du skal søge om optagelse.

Har du brug for hjælp til optagelsesprocessen, er du meget velkommen til at kontakte vores vejlederteam Stifinderen. De har helt styr på, hvordan dét skal gøres, og de giver gerne en hjælpende hånd. De står naturligvis også klar til at besvare eventuelle spørgsmål – både omkring specifikke uddannelser, om skolen og om de mange mulighederne generelt, hvis du stadig er en smule i tvivl om, hvilken uddannelse der vil være det bedste match for dig.

Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen – og vi vil glæde os til at byde dig velkommen som elev på EUC Nordvest.

Vi ses!

Gå til optagelse.dk

Gå til Stifinder Vejledning

Hvis du er ansøger til en af North Sea Colleges uddannelser, så skal du ikke søge via optagelse.dk, men direkte hos North Sea College. 

Gå til blivfisker.nu

EUC Nordvest flag

Kontakt

Administration

Tlf: +45 99 19 19 19
Email: euc@eucnordvest.dk
Send sikker mail til: eucsikkermail@eucnordvest.dk

EAN-nr.: 5798 0005 54276
CVR nr.: 3930 1016

Gå til kontakt

EUC Nordvest 1 02566

Info om digital post

Har du tjekket din digitale post?
EUC Nordvest sender digital post, så hold øje med din digitale post.

Elever og kursister:
Vores kommende eller nuværende elever og kursister, vil modtage optagelsesbreve og indkaldelse til informationsmøder og evt. optagelsesprøve, opkrævninger, informationsbreve, fx om studieture, samtaler, skolestart, skoleperioder og hovedforløb.

Er du fyldt 18 år, er det dit eget ansvar at tjekke din digitale post.

Virksomheder:
Virksomheder vil modtage bekræftelse på tilmelding til kurser og information i forbindelse med uddannelsesaftaler mm.

Få besked, når der er ny digital post
Du læser din digitale post på borger.dk eller via en digital-post app. Opgiver du e-mail og mobilnummer i 'Digital post', får du automatisk besked, når der er ny digital post. Du er velkommen til at kontakte EUC Nordvest, hvis du vil vide mere om vores brug af digital post. 

Digital post