Studiemiljø

Som elev på Morsø Handelsgymnasium bliver du en del af et attraktivt studiemiljø, hvor der er liv og glade dage og masser af unge mennesker, der hygger sig på tværs af klasser, årgange og uddannelser. Selvom vi bor under samme tag som flere andre ungdomsuddannelser, er vi dog stadig helt vores egen. Vi har vores egen afdeling, der udgør en tryg og velkendt ramme for dig som elev. Her er ’tryghed’ og ’nærhed’ nøgleord, her er fællesskabet i højsædet, og her er elever og undervisere i øjenhøjde.

Ud over det daglige fællesskab byder studiemiljøet på Morsø Handelsgymnasium også på spændende aktiviteter som studieture, ekskursioner, eksterne foredrag og forskellige sociale arrangementer. Som elev har du selv mulighed for at få indflydelse på, hvad der skal ske, hvis du engagerer dig i det frivillige arbejde i elevråd og festudvalg. Vi er så heldige, at vi altid har elever klar til at tage en tørn, og de er generelt rigtig gode til løbende at sætte nye tiltag i søen. Derfor tør vi også godt love, at du kan se frem til tre år med mindeværdige oplevelser som fx vores legendariske dragebådssejladser, storstilede gallafester, den årlige idrætsdag, hyggelige fredagscaféer og fede fester.

På vores studieture kan du få én på opleveren, når vi kombinerer faglig og personlig udvikling med gode, mindeværdige oplevelser. Turene kan spænde over alt fra dagsbesøg i spændende, studierelevante virksomheder til flere ugers ophold i udlandet. Her pakker vi kufferten, forlader klasselokalerne og rejser ud for at opleve, hvad der sker ude i virkeligheden samtidig med, at vi oplever hinanden på en ny måde og i nye sammenhænge. Det er noget, der i dén grad er med til at skabe sammenhold og styrke kammeratskabet.

HHX Morsø05