Marketing

Synes du, at det er interessant, hvordan man som virksomhed kan øge salget af ens produkter og serviceydelser ved hjælp af god markedsføring? Og brænder du for at lære mere om hele samspillet mellem en virksomheds markedsføring, økonomi og ledelse? Så er studieretningen ’Marketing’  lige noget for dig. Her lærer du om virksomheden interne og eksterne forhold – både nationalt og internationalt. Du lærer om markedsanalyser og købsadfærd, og du får indblik i strategiske udviklingsmuligheder, der kan skabe grobund for øget vækst i virksomheden. Du får med andre ord et indgående kendskab til nogle af de værktøjer, der kan gøre en forskel for virksomhedens udvikling.

FJERRITSLEV HANDELSGYMNASIUM BROCHURE

Hør Michelle fortælle om Fjerritslev Handelsgymnasium

Optagelse og ansøgning

Du skal søge om optagelse via optagelse.dk. Ansøgningsfristen er fra d. 15. feb. til d. 13. marts 2023. Husk at du skal have lavet en uddannelsesplan for at kunne ansøge – den kan din UU-vejleder hjælpe dig med at lave.

Fra d. 1. juni vil du få svar på, om du er optaget på Fjerritslev Handelsgymnasium.

KARRIEREMULIGHEDER

En HHX fra Fjerritslev Handelsgymnasium er din direkte adgang til en videregående uddannelse på f.eks. universitetet eller en handelshøjskole. 

EUC Nordvest 2 08102
Sara Web

Der er et godt socialt miljø her – vi har det både godt sammen i klassen, men også med alle de andre elever på gymnasiet. I frikvartererne, til fredagscaféer og fester er vi jo sammen med eleverne fra de øvrige uddannelser, og det fungerer rigtig godt. Samtidig er der også mange aktivitetstilbud uden for skoletid. Man kan fx gå gratis til FG Fit, e-sport, Explorer Outdoor, mountainbike og håndbold, så der er god mulighed for at hygge sig på tværs af klasser og uddannelser både i og uden for skoletiden.

Sara, 3.g. Fjerritslev Handelsgymnasium