Thiseost med quinoakiks og sylt af hyben

Quinoa kiks

Antal: ca. 100 stk. 

Ingredienser:
3 dl. semulje mel
4,5 dl. hvid quinoa
4,5 dl. rød quinoa
3 dl. sesam
6 dl. hvedemel
25 gr. salt
15 gr. bagepulver
6 dl. vand
3 ¾ dl. olie

Tilberedning:
Alle ingredienser blandes sammen i en skål. Dejen rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
Det øverste lag bagepapir trækkes forsigtig væk - og dejen skæres i passende stykker inden selve afbagningen.
Bages v. 165 grader i ca. 15 min. 

Hybenmarmelade tilsmagt med gin:
Ingredienser:
250 gr. renset hyben
200 gr. æbler
50 gr. havtorn
400 gr. sukker
½ dl. vand
Gin - mængde efter smag

Alle ingredienser koges op og simre under låg i ca. 20 minutter.
Afkøles og tilsmages med gin. Opbevares på køl.

Thiseost