EUC Nordvest søger barselsvikar til kommunikationsafdelingen 

Er du en kreativ, dygtig og proaktiv kommunikatør med passion for SoMe? Og drømmer du om en hverdag fyldt med spændende arbejdsopgaver og fart over feltet? Så er du måske netop dén, vi er på udkig efter til at varetage et barselsvikariat i vores kommunikationsafdeling.

Om stillingen
Som kommunikationsmedarbejder hos EUC Nordvest kommer du til at beskæftige dig med et bredt spekter af forskellige kommunikationsopgaver, men du vil have SoMe-managing som særligt ansvarsområde. I øjeblikket har vi 22 forskellige SoMe-kanaler fordelt på platformene Facebook, Instagram, TikTok, YouTube og LinkedIn. Én af dine vigtigste opgaver bliver at sikre, at der er et kontinuerligt flow af godt content de forskellige kanaler – dette sker i samarbejde med de enkelte afdelinger, som også selv bidrager med at levere indhold.

SoMe-arbejdsopgaverne tæller bl.a.:

 • Indholdsproduktion (tekst, billeder/videoer)
 • Daglig håndtering og overvågning af vores SoMe-kanaler, herunder interaktion med vores følgere ved besvarelse af kommentarer og beskeder
 • Planlægning og eksekvering af SoMe-kampagner
 • Analyse af SoMe-performance

Du kommer også til at tage del i de mange øvrige kommunikationsopgaver i afdelingen, som fx at skrive pressemeddelelser, annoncetekster og info til intranettet, webtekster m.m. Du får også mulighed for at deltage i det strategiske arbejde med udarbejdelse af markedsføringsplaner på både organisations- og afdelingsniveau. Og så er der naturligvis også en vis andel af mere rutinepræget ”rugbrødsarbejde”, når der skal planlægges og koordineres forud for de specifikke kommunikationsopgaver, fx i forbindelse med filmproduktion, større grafiske produkter, arrangementer og div. aktiviteter.

Du vil have din daglige gang i vores hovedafdeling i Thisted, men kommunikationsafdelingen servicerer alle skolens afdelinger, så du skal forvente, at en del af arbejdstiden kan forlægges til vores afdelinger i Nykøbing, Thyborøn og Fjerritslev, når der er behov herfor.

Om dig
Du har en relevant uddannelse inden for kommunikation, marketing, medier eller lignende. Herudover er vi på udkig efter en passioneret kommunikatør, som:

 • Har stærke kommunikative evner både skriftligt og mundtligt
 • Er udadvendt og opsøgende
 • Er kreativ og har øje for visuelle detaljer
 • Har erfaring med håndtering af et bredt udsnit af SoMe-platforme. Erfaring med SoMe-annoncering er en fordel, men ikke et krav.
 • Har erfaring med at skabe professionel content, der taler direkte til målgruppen
 • Kan jonglere med flere bolde i luften på én gang
 • Trives med korte deadlines og kan agere hurtigt, når muligheder for at skabe god content opstår
 • Er motiveret og initiativrig
 • Er en teamplayer, der er klar til at løfte i flok, men som også kan arbejde selvstændigt og proaktivt
 • Er tilpasningsdygtig og fleksibel i forhold til både arbejdsopgaver, arbejdstid og -sted (SoMe-content skal nogle gange skabes uden for ”normal arbejdstid” og på andre lokationer end arbejdspladsen).

Vi tilbyder
Du bliver en del af et mindre team bestående af skolens kommunikationschef samt vores grafiker/markedsføringsmedarbejder. Herudover bliver du en del af skolens administrative team, der tæller ca. 20 medarbejder i afdelingen på Kronborgvej i Thisted.

I kommunikationsafdelingen venter en spændende og alsidig hverdag i en dynamisk organisation, hvor ”de gode historier” står i kø for at blive formidlet. Ikke to dage er ens – tværtimod er vores arbejdsdag kendetegnende ved, at der er fuld knald på tempoet og stor variation i arbejdsopgaverne. Du får mulighed for at boltre dig inden for et meget bredt spekter af de forskellige kommunikationsdiscipliner, og du får en stor berøringsflade ud i alle skolens afdelinger.  

Én ting tør vi godt love: Det bliver ikke kedeligt!

Om os
EUC Nordvest tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser (EUD/EUX), tekniske og merkantile gymnasiale uddannelser (HTX/HHX), maritime uddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt øvrige efter- og videreuddannelser (VEU). De forskellige uddannelser har tilsammen ca. 1.300 årselever, mens kursuscentret servicerer ca. 7.500 kursister på årsbasis. EUC Nordvest har afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn og beskæftiger ca. 225 medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med start mandag d. 9. september.
Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 29. juli 2024.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2426. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Lotte Heshe på telefon 92 72 03 17.

EUC Nordvest flag