EUC Nordvest søger skolehjemsassistent

På Skolehjemmet i Thisted søger vi en skolehjemsassistent til at indgå i vores faste team af skolehjemsassistenter.

Jobbet
Vi ved, at elevernes oplevelser og trivsel på skolehjemmet har afgørende betydning for deres engagement og gennemførelse af deres uddannelse med et godt resultat.

Som skolehjemsassistent er du i høj grad med til at præge elevernes udfoldelsesmuligheder. Du indgår i et skolehjemsassistentteam, hvor man skiftes til at være på skolehjemmet. Når man er på arbejde, er man sammen med eleverne i hele arbejdstiden og er en meget synlig og nærværende medarbejder.

Det er et alsidigt job med masser af muligheder for aktiviteter.

Vi forventer, at du:

  • Deltager aktivt i samarbejde med de andre skolehjemsassistenter i at planlægge regelsættet på skolehjemmet samt planlægge, gennemføre og evaluere aktiviteter.
  • Motiverer eleverne til at tage initiativer og til at deltage aktivt i aktiviteter.
  • Er god til den svære samtale med den enkelte elev og besidder empati.
  • Holder opsyn med fælles lokaler, faciliteter og udstyr.
  • Er nærværende og har en at anerkendende tilgang i forhold til den enkelte elev og fællesskabet.
  • Kan instruere i f.eks. friluftsliv, inden- og udendørs idrætsaktiviteter.

Ansøgerprofil
Du brænder for at være sammen med de unge og er tillidsvækkende, udadvendt og synes, det er spændende at inspirere og udfordre eleverne både på de faglige og personlige områder. I jobbet er det yderligere vigtigt, at du kan fastholde en støttende og anerkendende dialog med de unge og ordene: tillid, samarbejde og retfærdighed skal give mening for dig. Det er altafgørende, at du er med på ideen om at være aktiv sammen med de unge.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på deltid med en ugentlig arbejdstid på minimum 10 timer. Arbejdstiden på skolehjemmet i hverdagene mandag - torsdag er fra kl. 15.30-7.30. Desuden skal du påregne weekendvagter.

Tiltrædelse: 5. august 2024

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og kompetencestyrelsen under Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest den 31. maj 2024.  
Ansættelsessamtaler gennemføres løbende. 

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2417. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte skolehjemsleder Michael H. Thomsen på tlf. 30106541.

EUC Nordvest 3 04975