EUC Nordvest søger underviser i dansk og tysk
til Thisted og Morsø Handelsgymnasium og Business Nordvest

Brænder du for fagene Dansk og Tysk, vil du gerne dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide at arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén vi søger.

Thisted Handelsgymnasium og Business Nordvest har et stærkt og engageret team af dygtige undervisere, men vi mangler dog en underviser i fagene dansk og tysk på afdelingerne i Thisted og på Mors.

Om dig
Vi søger en underviser, der brænder for sit fag, og som motiveres af at ”flytte” vores elever og gøre en forskel i klasselokalet.

Vores elever er motiverede med lyst til at lære, så vi forventer, at du tilgår dine opgaver med ildhu og engagement - og som en selvfølge deltager aktivt i tværfagligt samarbejde og andre skolerelaterede aktiviteter. Du har en relevant kandidatgrad, og har du erhvervserfaring og undervisningskompetence evt. pædagogikum er det en fordel, men ikke et krav.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match for os, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig hverdag hos os.

Om os
EUC Nordvest tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser (EUD/EUX), tekniske og merkantile gymnasiale uddannelser (HTX/HHX), maritime uddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt øvrige efter- og videreuddannelser (VEU). De forskellige uddannelser har tilsammen ca. 1.400 årselever, mens kursuscentret servicerer ca. 7.500 kursister på årsbasis. EUC Nordvest har afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn og beskæftiger ca. 250 medarbejdere.

Du bliver en del af et team på i alt 38 dygtige og engagerede medarbejdere. 

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med start den 1. august 2024.  

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: mandag, den 3. juni 2024.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2421. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Lene Kjelgaard Jensen på 24265250 eller på mail lkj@eucnordvest.dk.

Job, Thisted Og Nykøbing Hhx