EUC Nordvest søger voksenunderviser til kursuscentret

I Kursuscentret underviser vi i alt fra kommunikation over lean, omstilling/forandring, forretningsforståelse, bæredygtighed, ny teknologi til kunstig intelligens og anden digitalisering. Paletten er bred og vi søger en ny underviser, der kan se sig selv stå i spidsen for et hold voksne kursister, der har brug for viden indenfor flere af de nævnte eller lignende emner.

Vi har brug for dig, der kan komme med et nyt sæt kompetencer til vores team. Så hvis du har en relevant uddannelse, er en slags generalist med evnerne til at sætte dig ind i nye områder/emner, vilje og lyst til at videreformidle din nuværende og kommende viden – så vil vi meget gerne høre fra dig.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Undervisning for voksne – enten i virksomheden eller på én af skolens afdelinger
 • Forberedelse til undervisning (herunder ofte besøg i den aktuelle virksomhed)
 • Materialeudvikling og vedligehold
 • Tilegnelse af nye emner/områder, så vi kan udvikle og udvide vores kursusudbud.

Stillingen som underviser er for den rigtige kandidat både udfordrende, spændende og alsidig. Opgaveløsningen vil i vid udstrækning ske i tæt samarbejde med de øvrige undervisere og afdelingens uddannelseschef, men vi forventer også, at du kan arbejde selvstændigt og proaktivt med dine arbejdsopgaver. Som underviser vil du få en bred kontaktflade og forventes at indgå i positiv og konstruktiv dialog med både interne og eksterne interessenter.

Om dig
Du har - som minimum - en relevant kort videregående uddannelse (akademi/diplom/bachelor)

Herudover forventer vi, at du:

 • Kan se dig selv som - og har lyst til at være - underviser
 • Er tydelig i din kommunikation
 • Er naturligt digital, og behersker gængse digitale systemer
 • Kan føre dine opgaver helt til ende
 • Kan gennemskue og agere i en kompleks og regelbundet uddannelsesverden
 • Vil være til stede i dagligdagen på skolen
 • Er lokalt forankret i Mors/Thy området

Om os
EUC Nordvest tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser (EUD/EUX), tekniske og merkantile gymnasiale uddannelser (HTX/HHX), maritime uddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt øvrige efter- og videreuddannelser (VEU). De forskellige uddannelser har tilsammen ca. 1.400 årselever, mens kursuscentret servicerer ca. 7.500 kursister på årsbasis. EUC Nordvest har afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn og beskæftiger ca. 250 medarbejdere.

Tiltrædelse
Efter aftale

Arbejdstid
Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer fordelt på 5 arbejdsdage.

Løn og ansættelsesvilkår
Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 10. juli 2024.

Vi afholder dog samtaler løbende i ansøgningsperioden og forbeholder os retten til at ansætte, når det rette match opstår. Vi anbefaler derfor, at du sender os din ansøgning hurtigst muligt.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job2425. Send ansøgning her.

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Mona Søe på tlf. 612 612 25.

EUC Nordvest 1 02894